Naaiatelier

Nieuwe look

Wil je de woonkamer een kleine make-over geven? Dan kun je dit doen door het toevoegen van gordijnen in het interieur. Het gaat niet alleen om overgordijnen, er zijn ook veel mogelijkheden voor inbetween gordijnen en vitrage. Daarnaast is er steeds meer keuze in duurzame gordijnen. “Er zijn zoveel verschillende kleuren en verschillende soorten stoffen,” zegt Zwanita. “Je kunt voor hele zware gordijnen gaan, stugge gordijnen of je kiest voor lichte en soepele stoffen. Dan zijn er nog verschillende manieren om een gordijn te plooien. Wat te denken van al die kleuren waar je uit kunt kiezen. Ik ga hierbij wel altijd voor kwaliteit stoffen. De stoffen die ik aanbied vind je niet bij de grote winkelketens. 

Bestaande gordijnen opnieuw gebruiken

Ga je verhuizen en heb je al gordijnen die je graag mee wilt nemen? Of heb je misschien gordijnen overgenomen en passen ze niet voor je eigen ramen, dan biedt de verhuisservice of make over service van naaiatelier De Zwaen uitkomst. Bestaande gordijnen kunnen  dan passend worden gemaakt voor de ramen waar ze voor bestemd zijn. Gordijnen kunnen kleiner worden gemaakt of juist worden vergroot. Voor het vergroten van gordijnen zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld door een dubbele plooi te vervangen door een enkele plooi of met een band met een ander motief in een bestaand gordijn te naaien.

Eigen showroom

Naaiatelier De Zwaen beschikt sinds kort over een eigen showroom aan huis. Hier vind je allerlei kleuren stoffen en kun je ook de verschillende structuren van stoffen voelen en zien. Op die manier kun je nog een betere keuze maken. Kom je er niet helemaal uit? Ik kom graag langs om te kijken naar de mogelijkheden. Ik denk mee en blijf zoeken totdat er een oplossing is gevonden. Laat je inspireren en maak een vrijblijvende afspraak om naaiatelier De Zwaen te bezoeken.

Contact