Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

 

Over deZwaen

U vindt Naaiatelier "deZwaen" in een authentieke boerderij aan de Haspel-Boven te Zevenhuizen, gerund door Zwanita Timmermans-Steenhuis. Daar heb ik veel machines om mee te naaien, locken en wat verder maar voor kan komen bij het maken, vermaken of herstellen van uw textiel. Daarnaast verkoop ik stoffen, o.a. van de merken Holland Haag, Silvera, Egger, Indes-Fuggerhaus en House of Happiness. Sinds 2018 heb ik een nieuwe machine, waarmee ik ook loodveter kan aanzetten. Tevens heb ik sinds 2019 een plooiautomaat. Met deze en andere machines kan ik veel diensten leveren.

Zwanita Timmermans, eigenaar van naaiatelier De Zwaen: “Gordijnen geven zoveel sfeer aan een woning. Ze hebben een hele decoratieve waarde maar daarnaast dempen ze ook het geluid, werken ze isolerend, houden ze de zon tegen en geven ze een stukje privé. Eigenlijk mogen gordijnen niet ontbreken in een interieur. Gelukkig kiezen ook steeds meer jongeren weer voor gordijnen. Zij ontdekken de voordelen van het hebben van gordijnen.”

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren